I media


Besök gärna 

www.ryttaroptimering.se

År 2015 Startades podden Positiv psykologi med Benjamin och Emelie. Podden blev efter några avsnitt mycket populär och fick under 2015 och 2016 flera hundra tusen nedladdningar.

För tillfället släpps inga nya avsnitt men det går alldeles utmärkt att lyssna på de 18 avsnitt som hittills producerats. Podden presenteras i samarbete med Acast. 


Poddens huvudsakliga syfte är att sprida kunskapen om positiv psykologi och göra den tillgänglig för fler. Forskning och fakta blandas med konkreta tips och verktyg som du som lyssnare kan testa för att hitta nya vägar och lösningar i livet. Klicka här för att lyssna.


Under senare delen av 2015 startade jag igång ännu ett podcast projekt i form av podden Hästsnack. Ridsporten är en av de största sporterna i Sverige men får relativt lite utrymme i media och tv. Samtidigt finns det förmodligen inte många andra sporter där frågorna är lika många. Hästsnack är en podcast som är helt gratis och lättillgängligt för alla med en telefon/dator och internet. Dom flesta som sysslar med hästar har inte mycket tid över på dagarna. Det fina med podcastformatet är att du, till skillnad från en hästtidning, kan lyssna samtidigt som du mockar, kör bil eller städar. Du kan alltså bli uppdaterad och lära dig mer utan att spendera en krona eller bortprioritera något annat.

Vi har påbörjat en kunskapsresa och ni är alla välkomna att följa med!

Hästsnack

podden för hästnördar